Proiectare si reproiectare

UPOTERM asigura proiectarea instalatiilor de incalzire cu radiatoare sau prin pardoseala, a instalatiilor de racire/incalzire prin pereti sau tavane, a instalatiilor de alimentare cu apa calda menajera, toate in sistemul UPONOR.

Astfel, va punem pune la dispozitie o instalatie realizata la un standard ridicat, conform cu cele mai moderne si eficiente sisteme de incalzire existente pe piata mondiala. Sistemele noastre se pot adapta la orice sursa de energie, inclusiv surse alternative.

UPOTERM va poate asigura refacerea proiectelor de instalatii, pentru optimizarea costurilor de investite si exploatare avand o vasta experienta in domeniul proiectarii (peste 15 ani) a sistemelor UPONOR si nu numai.

Pe langa proiectarea instalatiilor de incalzire “clasice”, va putem pune la dispozitie experienta noastra in proiectarea instalatiilor pentru aplicatii speciale, cum ar fi:

  • dezghetari exterioare pentru parcari, rampe, terenuri de joc cu gazon natural sau artificial, etc;
  • incalzirea /racirea halelor industriale prin temperarea miezului de beton prin sistemul UPOTERM QUATTRO;
  • incalzirea /racirea pentru cladiri de birouri cu sistemul UPONOR TABS;
  • instalatii pentru producerea si mentinerea ghetii artificiale la patinoare;
  • instalatii de irigatii pentru spatii verzi;
  • instalatii pentru transportul fluidelor tehnologice sau a diferitelor materii prime (aer comprimat, saramura, soda caustica, melasa, etc).

Pentru detalii suplimentare, va invitam sa ne contactati cu incredere.