Incalzire in pardoseala UPONOR, sub parchet (video)

Incalzire in pardoseala UPONOR, sub parchet (video)

Incalzire in pardoseala UPONOR

Filmul prezinta modalitatea de montaj a sistemului Uponor de incalzire in pardoseala sub parchet (laminat sau masiv). Placile din polistiren au grosimi de 30 sau 50 mm. Placutele ce asigura disiparea eficienta a caldurii sunt fabricate din aluminiu si au si functie de fixare a tevii in traseul din placa.

Incalzire prin pardoseala pentru renovare

  • Facturi reduse – Economisiți 62 kWh pere pe an prin instalarea încălzirii în pardoseală
  • Standard de confort ridicat – se încălzește cu 60% mai rapid in comparatie cu sistemele UFH standard
  • Se potrivește cu ușurință în jurul obstacolelor – sistemul Minitec se poate încadra cu ușurință în jurul obstacolelor și nu este necesară deplasarea cadrelor ușilor
  • Procesul de montaj in 3 zile – sistemul dvs. (inclusiv instalarea pardoselui) va fi complet în 3 zile și functional după 34 de ore
  • Garanție Uponor – Garantia extinsă prin reglementările locale

Sistemele de încălzire în pardoseală din clădirile rezidențiale și comerciale sunt eficiente energetic.  Avend in vedere ca existe nevoi diferite, Uponor oferă soluții adaptate atat pentru clădirile noi, ci și pentru renovare. Pentru a crește confortul, aceste sisteme pot fi utilizate și pentru răcirea încăperilor.

Uponor este lider in furnizarea de soluții de încălzire prin pardoseală în Europa. Sistemele flexibile, durabile, fiabile și de înaltă calitate oferă kituri specializate și economice atât pentru clădirile noi, cât și pentru renovări.

Vizionati videoclipul care explică principiul de bază cu privire la modul în care este montată încălzirea în pardoseală Uponor Minitec.

UPONOR Romania – 0740.523.754